Search results

Records found: 8  
Your query: Subject and keywords = "výživa ryb"
  1. Odborná konference Výživa ryb a kvalita rybího masa / F. Vácha, I. Přikryl.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 31/2 (1995), s. 56-57. 

    article
  2. Potrava 0+ okouna a candáta - některé aspekty přechodu od planktivorie k piscivorii = The diet of 0+ perch and pikeperch - Some of aspects of transition from plaktivory to piscivory / Musil, J., Peterka, J..   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 41/3 (2005), s. 99-106. 

    article
  3. Vliv délky aplikace krmiva a jeho složení na kondiční stav plůdku kapra = The effect of the duration of feed application and of its composition to the condition status of common carp fry / J. Jirásek, J. Mareš.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 39/1/2 (2003), s. 35-42. 

    article
  4. Vybrané aspekty biologie a možnosti chovu ostroretky stěhovavé (Chondrostoma nasus L.) / J. Fiala, P. Spurný.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 40/3 (2004), s. 131-141. 

    article
  5. Význam kondičního krmení kapřího plůdku = The importance of conditional feeding of common carp fry / J. Jirásek, J. Mareš.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 39/1/2 (2003), s. 31-34. 

    article
  6. Výživa a krmení raných vývojových stadií kaprovitých ryb. II. = Nutrition and feeding of early developmental stages of cyprinids. II / J. Jirásek, J. Mareš.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 37/2 (2001), s. 60-75. 

    article
  7. Výživa a krmení raných vývojových stadií kaprovitých ryb = Nutrition and feeding of early developmental stages of cyprinids / J. Jirásek, J. Mareš.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 37/1 (2001), s. 23-38. 

    article
  8. Způsoby krmení a růst jesetera sibiřského, Acipenser baeri Br. a lína obecného, Tinca tinca L. v rybniční akvakultuře = Feeding patterns and growth of Siberian sturgeon Acipencer baeri Br. and tench Tinca tinca L. in pond aquaculture / J. Pyka, R. Kolman.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 40/3 (2004), s. 109-117 : il.. 

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.