Search results

Records found: 7  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth v0023392^"
  1. Angabe einer sichern, sehr leichten und wohlfeilen Weise das Fleisch, die Häute, Bänder, Knorpel und das Eingeweide der Thiere in ein Fettwachs umzuwandeln, aus welchem eben so gute und geruchlose Kerzen und Seifen dargestellt werden können, als aus einer Mischung aus Wachs und Talg / von Georg v. Hartkol.    Brünn : Joseph Georg Traßler, 1824 . viii, 262 s.

    Angabe einer sichern, sehr leichten und wohlfeilen Weise das Fleisch, die Häute, Bänder, Knorpel und das Eingeweide der Thiere in ein Fettwachs umzuwandeln, aus welchem eben so gute und geruchlose Kerzen und Seifen dargestellt werden können, als aus einer Mischung aus Wachs und Talg
  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu : vysokošk. učeb. pro studium potravinářské technologie / Jiří Doležálek.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 . 545, [2] s. - C 42.985
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Naučnaja organizacija truda v maslo-žirovoj promyšlennosti.    Moskva : Piščevaja promyšlennost', 1977 . 157 s. . ISBN (brož.) - C 209.128
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  4. Schichtova epopej : 100 let republiky a 170 let Schichtových závodů = Das Schicht-Epos : 100 Jahre der Republik und 170 Jahre der Schichtwerke / kurátor výstavy a autor textů: Martin Krsek ; překlad: Silke Klein a Hana Sedlacek.    [Ústí nad Labem] : statutární město Ústí nad Labem ve spolupráci s Muzeem města Ústí nad Labem, 2018 . 63 stran ilustrace (převážně barevné), faksimile ; . ISBN 978-80-86475-43-1 - B 61.138
    Umístění: 75.036/.038 - Moderní malířské směry
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technologie pro 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor výroba tuků / [Autoři:] Pavel Dlouhý a Václav Klozar.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1969 . 279 s. - B 11.391
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. Výroba a zpracování tuků a vosků / sepsali Jakub Adámek ... [et al.] ; za odborné redakce Vít. Veselý, Mil. Jakš.    Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1933 . xx, 636 s., [9] l. obr. příl., [8] slož. příl. il. - C 362.135
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  7. Zborník prednášok z XLIV. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov : hotel Máj, Liptovský Ján, Slovenská republika, 10.-15.05.2006.    Praha : Česká společnost chemická, 2006 . 180 s. il. ; . ISBN 80-86238-97-0 (kroužková vazba) - B 48.346
    Umístění: 664 - Potravinářství
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.