Search results
- Česká kuchyně za dob nedostatku / Čeněk Zíbrt ; nynějším hospodyňkám na vybranou podle původního vydání z roku 1917 vyšlému v Knihovně českých hospodinek a dívek podávají Jiří Sádlo a Viktor Faktor, kteří knihu tuto též okomentovali a náležitostmi vybavili. V Praze ; a Podlesí : Dauphin, 2021 . 213 stran . ISBN 978-80-7645-217-6 - C 414.679
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyněBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Správný ekolog odmítá rajskou omáčku s hovězím : odborníci z Jihočeské univerzity porovnávali vliv tradičních českých pokrmů ze školních jídelen na znečišťování životního prostředí / Radek Šíma ; ilustrační foto: Ladislav Němec, MF Dnes. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 302 (29.12.2011). Jižní Čechy Dnes -- S. B2. il.
- Tradice : lidové zvyky a recepty : čtyři roční období ve zvycích a obyčejích a především v dobrém jídle. [Praha] : Burda International CZ, s.r.o., [2022] . 182 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-88409-60-1 - B 60.287
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně - Z receptáře našich předků : lidová strava čtyř regionů : Jižní Čechy, Jižní Morava, Vysočina, Dolní Rakousko = Aus den Rezeptbüchern unserer Vorfahren : traditionelle Küche in vier Regionen : Südböhmen, Südmähren, Vysočina, Niederösterreich / kolektiv autorů: Jitka Katovská, Katina Lisá, Jiří Mačuda, Claudia Nemec, Dana Nováková, Markéta Skořepová, Silva Smutná, Josef Šuba, Alexandra Zvonařová ; překlad: Marie Maliňáková. Třebíč : Muzeum Vysočiny Třebíč, příspěvková organizace, 2020 . 135 stran ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-86894-54-6 - B 58.863
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně