Search results
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Centralizace výroby ve společném stravování / Olga Vaništová. Praha : Merkur, 1978 . 121 s., 36 s. obr. - C 215.883
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Cizinci nebudou bloudit po městě, těší Čavoše / Patrik Čavoš, Pavel Kortus. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 235 (11.10.2021), s. 16.
- Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka]. Praha : SZdN, 1957 . 380 s., [90] s. obr. příl.
- Dynamo se přiblíží zahraničí, na servis chce lákat i posily : do několika týdnů se začnou budějovičtí fotbalisté stravovat společně na Střeleckém ostrově / Pavel Kortus ; foto: Petr Lundák, MAFRA. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 235 (11.10.2021), s. 16. Ilustrace
- Ekonomika 2 pro střední a vyšší hotelové školy / František Smetana, Eva Marešová. Praha : Fortuna, 2000 . 221 s. il. ; . ISBN 80-7168-730-8 (brož.) : - C 344.563
Umístění: 658 - Řízení a správa podniku. Podniková ekonomika - Ekonomika a organizace společného stravování : pro 4. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník-servírka / Pavol Šišovský, Andrej Kostelník, Karol Gara ; [ze slovenštiny přeložila Marie Pösingerová]. Praha : Merkur, 1984 . 154 s. . ISBN (váz.) - C 329.924
Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Ekonomika a organizácia odvetví : pre 3. ročník stredných ekonomických škôl / Mikuláš Andris, Ján Kyndl. Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1970 . 166 s. il. ; - C 75.424
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Ekonomika a plánování společného stravování / F.A. Maximenko ; přeložil překladatelský kolektiv Ústavu pro výzkum vnitřního obchodu. Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 . 170, [1] s.
- Food & beverage management / Blanka Zimáková. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 . 146 s. il. ;
. ISBN 978-80-86578-74-3 - S 32.883
Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravováníBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Food Service : časopis moderní gastronomie. Praha : České a Slovenské odborné nakladatelství, 1991-2011 . svazků . Roky odběru: 1991,93-95,2002-11 . ISSN 1210-406X , Numbers and Bunches