Search results
- Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska : regionální kuchařka / Petra Pospěchová. Praha : Smart Press, 2023 . 315 stran barevné ilustrace, mapy ; . ISBN 978-80-88244-31-8 - C 413.394
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně - Některé pokrmy ze staré Šumavy. -- In: Šumavský kalendář -- (1992), s. 143-145.
- Od talíře k talíři Píseckem : poznejte památky a regionální gastronomii na Písecku. Písek : Městský úřad Písek, odbor školství a kutury ve spolupráci s destinační společností Píseckem, s.r.o., [2016] . 26 stran barevné ilustrace, mapy ; . ISBN 978-80-906583-0-1 - C 370.838
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Toulavé recepty : kuchařka krajových specialit / Iveta Toušlová, Josef Maršál a kolektiv autorů. Praha : Česká televize, 2023 . 85 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7404-378-9 - C 417.987
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně - Z receptáře našich předků : lidová strava čtyř regionů : Jižní Čechy, Jižní Morava, Vysočina, Dolní Rakousko = Aus den Rezeptbüchern unserer Vorfahren : traditionelle Küche in vier Regionen : Südböhmen, Südmähren, Vysočina, Niederösterreich / kolektiv autorů: Jitka Katovská, Katina Lisá, Jiří Mačuda, Claudia Nemec, Dana Nováková, Markéta Skořepová, Silva Smutná, Josef Šuba, Alexandra Zvonařová ; překlad: Marie Maliňáková. Třebíč : Muzeum Vysočiny Třebíč, příspěvková organizace, 2020 . 135 stran ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-86894-54-6 - B 58.863
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně