Search results

Records found: 3  
Your query: Subject and keywords = "přírodní barviva"
  1. Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek.    Tábor : OSSIS, 2008 . xii, 497 s. il. ; . ISBN 978-80-86659-12-1 - C 331.972
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  2. Pěstitelské práce II. / Radmila Dytrtová, Jitka Vodáková.    Praha : Raabe, [2015] . 126 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7496-202-8 - B 55.415
    Umístění: 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  3. Über Gerbesäure in frischen und trockenen Pflanzenkörpern in Hinsicht auf Färbekunst und Gerberey / von Johann Andreas Scherer.    Prag : Gottlieb Haase, 1804 . 29 s.

    Über Gerbesäure in frischen und trockenen Pflanzenkörpern in Hinsicht auf Färbekunst und Gerberey


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.