Search results

Records found: 82  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth v0013138^"
  1. Ájurvéda : život v rovnováze / Maya Tiwari ; přeložila Anna Štorkánová.    Praha : Alferia, 2020 . 313 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-271-2536-4 - C 395.296
    Umístění: 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky. Díl 1., Chemie.    Praha : Mlékárenský průmysl, 1986 . 439 s. obr., tb. ; - C 255.838/1
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Celostátní přehlídka sýrů ... : výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry ....    Praha : Česká společnost chemická, [2005]- , Numbers and Bunches

    Celostátní přehlídka sýrů
  4. Ceny mléka a některých sýrů se zvýší na loňskou úroveň / Jana Nouzová; foto: Petr Zikmund.   -- In:  Českobudějovické listy -- 8/166 (20.07.1999), s. 1 : il.. 

    article
  5. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Co z mléka a z mléčných výrobků / Hana Sedláčková ; Il. Eva Řežábková ; Fot.: Eduard Sládek.    Praha : Práce, 1972 . 32, [1] s. - B 14.191
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  6. Denně dojí 90 koz. Sýr chtějí i hotely / Lenka Zimmelová ; 4x foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 21, č. 84 (10.04.2010). Jižní Čechy Dnes Gastro -- S. B5.  il.

    article
  7. Domácí jogurt, tvaroh a sýr / Cosima Bellersen Quirini.    Praha : Vašut, 2021 . 144 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-265-2 - C 399.057
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé00/010
    Suché Vrbné01/000

  8. Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová.    Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 . 57 s.
    . ISBN 80-86642-24-0. ISBN 80-213-1029-4

    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
  9. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek.    České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 . 182 s. . ISBN 80-7040-237-7 - S 24.405/2
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/100

  10. Hygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001 . 180 s. il. ; . ISBN 80-7305-415-9 - S 28.117
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.