Search results
- Hodnocení mikrobiologické kvality Dobré vody : odborné informace / Z. Kocmoud. -- In: Zpravodaj KHS České Budějovice -- č. 1 (1995), s. 6-8.
- Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc.. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 30/4 (1994), s. 134-139.
- Sledování mikrobiologických ukazatelů při skladování masa některých sladkovodních ryb = Monitoring of the microbiological parameters of flesh of some freshwater fish species at storage / I. Novik ... [et al.]. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 41/4 (2005), s. 139-148.
- Vliv přípravku Purac na prodloužení doby skladování masa ryb = The effect of Purac preparation on prolongation of time for fish flesh storage / F. Vácha, T. Pavlíček, P. Hartvich. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s.129-136 : il..