Search results

Records found: 2  
Your query: Subject and keywords = "jídlo zdravotní aspekty"
  1. Jídlo jako jed, jídlo jako lék / [z anglického originálu přeložili Alena Dvořáková ... et al.].    Praha : Reader's Digest Výběr, 1998 . 400 s. barev. il. ; . ISBN 80-902069-7-2 (váz.) - B 48.664
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  2. Vaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů / Miroslav Légl.    Praha : Eminent, 2013 . 407 s. . ISBN 978-80-7281-471-8 (váz.) - C 355.001
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.