Search results
- Aplikace technologie "finishing feeding" do chovu ryb v praktických podmínkách českého rybářství / T. Zajíc ... [et al.]. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 . 38 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-78-0 (brož.) - C 355.552
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio) = Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) / Tomáš Zajíc. Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013 . 110 s. il. ; . ISBN 978-80-87437-73-5 (brož.) - C 353.339
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Metody terénních analýz měření obsahu tuku v mase kapra obecného / J. Másílko, T. Zajíc, S. Sampels, J. Mráz, D. Hlaváč. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 30 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-015-9 - C 365.718
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.]. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2011 . 34 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-27-8 (brož.) - C 347.029
Umístění: 639.2/.6 - Chov ryb. Rybníkářství. RybolovBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 38 stran ilustrace, tabulky, grafy ; . ISBN 978-80-7514-011-1 - C 365.712
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra = White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp / T. Zajíc, J. Mráz, M. Kocour, J. Picková. -- In: Bulletin VÚRH Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 4 (2012), s. 21-30. ilustrace
- Vliv technologie chovu na zastoupení mastných kyselin ve svalovině sumce velkého (Silurus glanis L.) = Influence of rearing technology on distribution of fatty acids in european catfish (Silurus glanis L.) flesh / T. Zajíc... [et al.]. -- In: Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 46, č. 2 (duben-červen 2010), s. 25-33. il.