Search results

Records found: 18  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth 0332652^"
  1. Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup.    V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 . 173 - [I] s.

    Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních
  2. Domácí cukrárna : návod jak připravovati nejoblíbenější pečivo a cukrovinky příležitostné i vánoční v domácnosti ... / s použitím nejlepších předpisů cizích a vlastních zkušeností z prakse napsal Václav Soukup.    V Praze : Hejda a Tuček, [1906] . 246 stran

    Domácí cukrárna
  3. Hlemýžď, čili, Plž jedlý a jeho příprava pro kuchyň : stručný návod k řádné úpravě hlemýždě za pokrm, jakož i pokyny ku zařizování hlemýžďáren po domácku i ve velkém : s použitím nejlepších předpisů kuchyně francouzské, anglické, české i německé / sepsal Václav Soukup.    V Praze : Hejda & Tuček, [1906] . 27 stran

    Hlemýžď, čili, Plž jedlý a jeho příprava pro kuchyň
  4. Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / Naps. Václav Soukup.    Praha : Hejda a Tuček, 1908 . 34, 1 s.

    Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě
  5. Lovcova kuchyně : kuchyňská úprava všech druhů zvěře pernaté a srstnaté / poměrům naší domácí kuchyně přizpůsobil Václav Soukup.    Praha : Hejda a Tuček, [1909] . 279 s.

    Lovcova kuchyně
  6. Maliny : Libovonné ovoce našich zahrad a lesů / Naps. Václav Soukup.    Praha : Hejda a Tuček, 1909 . 29 s.

    Maliny
  7. Merunky a jich zužitkování v domácnosti a kuchyni / Čes. hospodyňkám a kuchařkám naps. Václav Soukup.    Praha : Hlejda a Tuček, [1909] . 40 s.

    Merunky a jich zužitkování v domácnosti a kuchyni
  8. Naše jedlé houby : sbírka nejlepších předpisů úpravy jedlých hub v domácnosti a kuchyni : poučení o výživnosti, rozpoznání, sbírání, nakládání a sušení hub : s použitím receptů předních praktiků kuchařských / uspořádal a vlastními zkušenostmi doplnil Václav Soukup ; část botanickou napsal Jos. Nový.    V Praze : Hejda & Tuček, [1905?] . 127 s.

    Naše jedlé houby
  9. Ovoce a zelenina v domácnosti, kuchyni a cukrářství : příruční kniha pro hospodyně, kuchařky, cukráře, restauranty i hotely, dle níž upraviti možno všecky druhy ovoce i zeleniny : příprava zavařenin, nakládání ovoce, marmelády, šťávy, huspeniny, konservy v krabicích, ovoce v lihovinách, v soli, octě, hořčici atd. : nakládání zelenin a jiných plodin / dle vlastních i cizích dlouholetých zkušeností napsal Václav Soukup.    V Praze : Hejda & Tuček, [1903] . 266 stran

    Ovoce a zelenina v domácnosti, kuchyni a cukrářství
  10. Ovocné kompoty ... / Spolu jako doplněk svého spisu "Ovoce a zelenina v domácnosti, kuchyni a cukrářství" ve 100 předpisech naps. a uspoř. Václav Soukup.    Praha : Hejda a Tuček, [1904] . 43 s.

    Ovocné kompoty

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.