Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth m0131966^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Cytological Analysis, Gynogenesis and Early Development of Carassius auratus gibelio bknzdr25773 / [Autoři:] Milan Peňáz, Petr Ráb, Miroslav Prokeš.    Praha : Academia, 1979 . 33 s. il. - C 219.699
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Fish Fry Community of the Jihlava River near Mohelno / [Autoři:] Milan Peňáz, Miroslav Prokeš, Evžen Wohlgemuth.    Praha : Academia, 1978 . 36 s. [4] s. tb. příl. ; - C 212.169
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. Ichtyologické charakteristiky a rybářské využití nádrží VD Dalešice = Ichthyological characteristics and fish expoitation in the reservoirs of the Dalešice Water Work / M. Prokeš, V. Baruš, M. Peňáz.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 35/1-2 (1999), s. 91-102 : il.. 

    article
  4. Přehled o anguilikóze úhoře říčního v České republice = Survey on European eel anguillicolosis in the Czech Republic / V. Baruš, F. Moravec, M. Prokeš.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 35/1-2 (1999), s. 34-47 : il.. 

    article
  5. Růstové vlastnosti a problematika chovu jesetera sibiřského (Acipenser baerii) v podmínkách České republiky = Growth rate and rearing problems of siberian sturgeon under conditions of the Czech Republic / M. Prokeš ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 39/1/2 (2003), s. 99-103. 

    article
  6. Testy toxicity na rybách - porovnání jejich citlivosti na příkladu hodnocení účinku dusitanu sodného = Toxicity tests on fish - a comparison of their sensitivity using assessment of sodium nitrite effects as an example / J. Máchová, H. Kroupová, M. Prokeš, J. Velíšek, O. Valentová, A. Stará, Z. Svobodová.   -- In:  Bulletin VÚRH Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 1 (2012), s. 5-19. 

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.