Search results

Records found: 7  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth m0126882^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Jednotné zásady obsluhy.    Praha : Merkur, 1979 . 139, [1] s. 16 s. fot. příl. ; - C 217.394
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. Jednotné zásady obsluhy / [text a] fot. Karel Pinka, Bohuslav Rubáš, Jan Sváček ; [grafická úprava Romana Rotterová].    Praha : Merkur, 1986 . 160 s., [24] s. obr. příl. il. ;

    Jednotné zásady obsluhy
  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Receptury teplých a míšených nápojů / Zprac. Libuše Vlachová ; Jaromír Skácel ; Karel Pinka.    Praha : Merkur, 1986 . 227 s. tb. ; - C 252.302
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Receptury teplých a míšených nápojů.    Praha : Merkur, 1979 . 231 s. - C 220.632
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  5. Se sklenkou v ruce / Karel Pinka, Alice Pinková.    Praha : Merkur, 1986 . 150 s. il. - C 253.109
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  6. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Stolujeme v přírodě / Karel Pinka, Alice Pinková ; Fotogr. Tamara Martínková, Milan Havlíček.    Praha : Naše vojsko, 1992 . 187 s. [8] s. barev. fotogr. ; . ISBN 80-206-0216-X (Brož.) - C 275.117
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  7. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Úspěšný hostitel.    Praha : Práce, 1992 . 127 s. barev. fot. . ISBN 80-208-0249-5 - B 35.520
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.