Search results

Records found: 2  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth m0056393^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Lebensmitteltechnologie : biotechnologische, chemische, mechanische und thermische Verfahren der Lebensmittelverarbeitung / Rudolf Heiss (Hrsg.).    Berlin ; New York : Springer Verlag, 1990 . 422 s. . ISBN 3-540-51737-5 (Berlin). ISBN 0-387-51737-5 (New York) - C 267.838
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Novoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov / R. CHEJS.    Moskva : Piščepromizdat, 1957 . 246 s. il. - C 30.198
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.