Search results
- Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 . 50 s. il. (některé barev.) ; . ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.) - C 356.961
Umístění: 663.2 - VinařstvíBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0 - Vliv asimilovatelného dusíku na průběh fermentace moštů révy vinné = Effect of assimilable nitrogen on grape must fermentation : původní vědecká práce / Mojmír Baroň. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 . 54 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7375-713-7 (brož.) - C 351.745
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0