Search results

Records found: 5  
Your query: Series = "Ze státních výzkumných ústavů pro agropedologii a bioklimatologii v Praze"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Hořčík a jeho vztah k vápnu v půdách českých : Loewův "vápnový faktor" = Der Magnesiagehalt der wichtigsten Bodenarten und Bodentypen Böhmens und seine Beziehungen zum Kalkgehalt : (Der "Kalkfaktor" nach Loew) / [Napsal] Ing. Dr. Vladimír Gössl.    V Praze : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1933 . 95 - [II] s. - C 27.156
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Půdní poměry území kat. obce Chrastavic na Chodsku : résumé průvodní zprávy k půdní mapě = Carte agrologique de Chrastavice en Bohême : (avec un résumé en francais) / na základě pedologického prozkumu [sic] referuje Jaroslav Spirhanzl.    V Praze : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1928 . 23 s. il. ; - C 27.176
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  3. Půdoznalecká mapa pozemků státní výzkumné stanice zemědělské v Jičíně : (průvodní spis k mapě) / Jaroslav Spirhanzl a Václav Káš.    V Praze : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1932 . 66 s. mapa

    Půdoznalecká mapa pozemků státní výzkumné stanice zemědělské v Jičíně
  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Půdoznalecké prozkoumání katastru obce Štěkně u Strakonic v Čechách / Jaroslav Spirhanzl.    Praha : Minist. zemědělství, 1925 . 87, 7 s. mapa ; - C 27.173
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  5. Půdoznalecké prozkoumání území katastrální obce Bystrce u Jabloného n. Orl. / Jaroslav Spirhanzl.    Praha : Ministerstvo zemědělství republiky Českolovenské, 1925 . 93 s. tab. ; - C 27.174
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.