Search results

Records found: 5  
Your query: Author = "Stejskal Václav 1963"
  1. Klíšťata, komáři, blechy, vosy a jiní bodaví škůdci ohrožující zdraví / Václav Stejskal.    Praha : Scriptum, 1995 . 64 s. il. a fot. (částečně barev.) ; . ISBN 80-85528-37-1 - C 281.575
    Umístění: 592/595 - Nižší živočichové. Bezobratlí
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000
    Na Sadech dětské10/000

  2. Moli, červotoči a jiní škůdci materiálů v domácnostech, skladech a chalupách / Václav Stejskal ; [barevné kresby a perokresby poškození Matúš Kocian ; perokresby škůdců Václav Stejskal ; ilustrace a technické kresby Přemysl Hnát].    Praha : Scriptum, 1994 . 52 s., [5] s. obr. příl. il. (některé barev.) ;
    . ISBN 80-85528-34-7 - P 21.624
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000

  3. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Ochrana před hlodavci a šváby / Václav Stejskal, Viktor Tolar, Petr Hubert Verner.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993 . 280 s. obr., tab., schémata ; . ISBN 80-85120-29-1 - C 276.964
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  4. Predátoři a parazitoidi v biologické ochraně polních kultur, skleníků a skladovaných komodit : metodika / M. Bagar ... [et al.] ; editoři A. Honěk, Z. Martinková, E. Žďárková.    Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 . 60 s. il. ; . ISBN 80-86555-34-8

    Predátoři a parazitoidi v biologické ochraně polních kultur, skleníků a skladovaných komodit
  5. Rizika pesticidů a škodlivých organismů v agroekosystémech : sborník ze semináře, 7. říjen 2003 / Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha-Ruzyně ; V. Stejskal, F. Kocourek, J. Krejčová, eds..    Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 . 151 s. il. ; . ISBN 80-86555-31-3

    Rizika pesticidů a škodlivých organismů v agroekosystémech


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.