Search results

  1. Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan.    Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015 . 50 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-88019-07-7 - B 55.468
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Výroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 . 168 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7080-947-1 - S 33.697
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.