Search results
- Kuchařka pro diabetiky. III. díl, Polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, brambor, zeleniny a hub, recepty z racionální kuchyně, saláty, pomazánky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha. Praha : Svaz diabetiků České republiky, 1997 . 55 s. - C 347.116/3
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Kuchařka pro diabetiky. I. díl, Polévky, pokrmy z masa, ryb, drůbeže, bezmasá a zeleninová jídla, saláty, pomazánky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha. Praha : Svaz diabetiků, 1997 . 48 s. . ISBN (Brož.) - C 347.115/1
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Kuchařka pro diabetiky. II. díl, Polévky, předkrmy, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, bezmasá jídla, recepty z racionální kuchyně, pomazánky / z dostupných pramenů sestavil Josef Švejnoha. Praha : Svaz diabetiků České republiky, 1997 . 47 s. . ISBN 80-238-6288-X (v knize neuvedeno : brož.) - C 347.115/2
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Moučníky pro diabetiky / sestavil Josef Švejnoha. Praha : Sdružení rodičů a přátel diabetických dětí : Svaz diabetiků České republiky, 1999 . 46 s. - C 414.081
Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety - Zavařujeme pro diabetiky : 40+1 praktický recept zavařování a konzervování ovoce a zeleniny pro diabetiky / z dostupných pramenů sest. Josef Švejnoha. Praha : Svaz diabetiků České republiky, 1995 . 20 stran - C 414.082
Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety