Search results

Records found: 4  
Your query: UDC+Conspectus = "^641.87:663.91^"
  1. Kraft-Chocolade, Cacao-Prometheus : Fabrizirt nach Vorschrift des Herrn Mering Halle a. S. von Joh. Gottl. Hauswaldt, Magdeburg : ein Wort über ihre diätetische Bedeutung als Nähr- und Kräftigungsmittel.    [S.l. : s.n., 1900?] . 17 s. . ISBN (brož.) - NE 4.914
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Zlatá Koruna01/000

    book
  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Technologie cukrovinkářské výroby. I, Výroba čokolády a kakaa / A.L. Rapoport.    Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954 . 190 stran - C 16.943
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  3. Výroba a úprava potravin. Část prvá, Výroba kakaa a čokolády. Výroba cukrovinek / sepsal Milan Čapek. Med, jeho výroba a zpracování / J. Svoboda.    Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1929 L. Souček [distributor], . xii, 147 s., [9] l. obr. příl. il. - C 361.824/1
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/300

  4. Zajímavě o kávě, čaji a kakau / Zdeněk Žáček.    Praha : Vydavatelství obchodu, 1962 . 249 stran, 10 listů nečíslovaných obrazových příloh ilustrace, tabulky

    Zajímavě o kávě, čaji a kakau


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.