Search results

Records found: 7  
Your query: UDC+Conspectus = "^641.55:639.215.2^"
  1. Bahnitou chuť, kterou někdy ryby mají, nezpůsobuje bahno, ale sinice drkalky : tentokrát se tento odborník na výživu vydal za kapry do Třeboně / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 294 (17.12.2011). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    article
  2. Český kapr : 160 receptů na úpravu především kapra s povídáním o rybách a rybářství / [text R. Berka ; foto P. Hrdina].    České Budějovice : Rybářské sdružení České republiky, 2006 . 111 s. il. . ISBN 80-239-7199-9 (brož.) - C 340.567
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  3. "Kapr je lehce stravitelná pochoutka" : známý kuchař a odborník na zdravou výživu v rámci seriálu MF Dnes zavítal tentokrát do Třeboně za tamními kapry / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 90 (16.04.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B5.  il.

    article
  4. Skvělá lahůdka z Třeboňského kapra? Přeci hranolky ze Šupiny : známý jihočeský kuchař tentokrát zavítal do vyhlášené restaurace u rybníka Svět / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 183 (06.08.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    article
  5. Třeboňský kapr a zákon proti nekalé soutěži : prodej / Pavel Mörtl.   -- In:  Českobudějovické listy -- 9/93 (19.04.2000), s. 10. 

    article
  6. VII. Národní konference chovatelů kapra v Polsku (Kiekrz u Poznaně, 7.-8.2.2002) / Ing. Jan Kouřil, Ph.D..   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 38/1 (2002), s. 45-46. 

    article
  7. "Z kapra se dá udělat všechno. I jitrnice nebo tlačenka" / Ludmila Mlsová ; 3x foto: Marek Podhora, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 27, č. 291 (14.12.2016), s. 16.  Ilustrace

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.