Search results

Records found: 49  
Your query: UDC+Conspectus = "^641.4:634.1/.8^"
  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Annual Report 1961 : Institute for Research on Storage and processing of Horticultural Produce.    Wageningen : IBVT, 1961 . 76 stran fotografie, tabulky - C 50.588
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  2. Domácí dobroty : z přírodních ingrediencí : zavařování, sušení, nakládání, dárkové balení / [texty Cornelia Klaeger ; z německého originálu ... přeložily Kateřina Hanušová a Blanka Müllerová].    Praha : Tarsago Česká republika, 2014 . 319 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-7406-286-5 - B 58.682
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Na Sadech dospělé10/000

  3. Domácí výroba moštů / Miloš Hanousek.    Praha : Grada, 2006 . 75 s., [8] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 80-247-1445-0 - C 321.275
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  4. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Džemy a zavařeniny : [lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem] / Jill Normanová ; [z anglického originálu ... přeložila Marie Marková].    Bratislava : Champagne Avantgarde, 1994 . 39 s. barev. il. ; . ISBN 80-7150-119-0 (váz.) - C 280.616
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  5. Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage / Von Eduard Jacobsen.    Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 . xx, 706 s. il ; - C 361.753
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  6. Kak prigotovit' vkusno i deševo solen'ja, varen'ja, kopcen'ja.    Moskva : ÉKSMO, 2010 . 190 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-5-699-42081-0 - C 394.931
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  7. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Kompoty : Výňatky z čs. norem.    Praha : Úřad pro normalizaci a měření, 1968 . 77, [1] s. - C 63.841
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  8. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Konservace ovoce a zeleniny : úvod do technologie / Vlastimil Jech ; [předmluva Oldřich Švábenský].    Praha : SNTL, 1957 . 226 s. il. ; - C 26.778
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  9. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Die Konservierung von Obsthalbfabrikaten mit Schwefeldioxyd / Richard Schillak.    Leipzig : Fachbuchverlag, 1954 . 104 s. il. - C 15.272
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000

  10. Konservování ovoce a zelenin : jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín.    V Praze : A. Reinwart, 1895 . 24 s. il. ;

    Konservování ovoce a zelenin

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.