Search results
- RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Annual Report 1961 : Institute for Research on Storage and processing of Horticultural Produce. Wageningen : IBVT, 1961 . 76 stran fotografie, tabulky - C 50.588
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage / Von Eduard Jacobsen. Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 . xx, 706 s. il ; - C 361.753
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 0 0/1 0 0 - Kak prigotovit' vkusno i deševo solen'ja, varen'ja, kopcen'ja. Moskva : ÉKSMO, 2010 . 190 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-5-699-42081-0 - C 394.931
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Kompoty : Výňatky z čs. norem. Praha : Úřad pro normalizaci a měření, 1968 . 77, [1] s. - C 63.841
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Konservace ovoce a zeleniny : úvod do technologie / Vlastimil Jech ; [předmluva Oldřich Švábenský]. Praha : SNTL, 1957 . 226 s. il. ; - C 26.778
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
Die Konservierung von Obsthalbfabrikaten mit Schwefeldioxyd / Richard Schillak. Leipzig : Fachbuchverlag, 1954 . 104 s. il. - C 15.272
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Konservování ovoce a zelenin : jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín. V Praze : A. Reinwart, 1895 . 24 s. il. ;