Search results

  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Chémia a technológia jedlých tukov a olejov / Ladislav Ullrich.    Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1963 . 435 s. il. ; - C 44.702
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  2. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Literární rešerše na téma: Stanovení tuku v těle ryb.    Vodňany : Výzkumný ústav rybářský, 1968 . 2 s. - P 1.496
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  3. O tucích typu Omega-3 / Clara Felix ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Sychrová].    Praha : Pragma, [2003?] . 111 s. . ISBN 80-7205-886-X

    O tucích typu Omega-3
  4. Tuk - velké překvapení : proč máslo, maso a sýr patří ke zdravé stravě / Nina Teichholzová ; z anglického originálu The big fat surprise: why butter, meat and cheese belong in a healthy diet ... přeložila Věra Kovářová.    V Brně : Jota, 2016 . 493 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7462-996-9 - C 370.128
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr00/010

  5. Zdravé tuky omega : chrání před nemocemi srdce, rakovinou, cukrovkou a podporují hubnutí / David Frej.    Praha : EB, 2004 . 166 s. il. ; . ISBN 80-903234-1-3 - C 315.919
    Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická volný výběr10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Zvyšování tučnosti mléka / A.A. Solovjev ; [z rus. orig. Povyšenije žirnomoločnosti korov přel. Miloslav Šatava].    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1954 . 250, [2] s. - C 17.820
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.