Search results

  1. RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1990 . 1 sv. . ISBN 80-7080-047-X - S 19.779/Bv1
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická20/000

  2. Porovnání výtěžnosti a senzorických vlastností masa okouna říčního (Perca fluviatilis L.) chovaného v intenzivním a extenzivním systému = Comparative study of the slaughter yield and sensory analysis of flesh Eurasian perch (Perca fluviatilis L.) cultured in intensive and extensive conditions / V. Stejskal ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 44, č. 2 (duben-červen 2008), s. 37-43. 

    article
  3. Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha.    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] . 25 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.) - C 342.405
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.