Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth 0015884^"
  1. Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104. 

    article
  2. Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 . 22 s. il. ; . ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.) - C 339.501
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  3. Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha.    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] . 25 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.) - C 342.405
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000

  4. Zpracování ryb / František Vácha, Pavel Vejsada.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2013 . 178 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-52-0 (váz.) - C 352.436
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.