Search results

Records found: 21  
Your query: Author Sysno = "^cbvk_us_auth m0172809^"
  1. Definice a klasifikace kategorií rybolovného nářadí : s anglickými, francouzskými a španělskými ekvivalenty názvů : (podle: FAO Fisheries Technical Paper, 222) / F. Vácha - překlad.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2002 . 32 s. il. ; . ISBN 80-85887-35-5 - C 307.628
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  2. EIFAC FAO: 20. zasedání = EIFAC FAO: Tventieth session / I. Adámková, F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s. 162-163. 

    article
  3. Hydrofobní chromatografie enzymových hydrolyzátů ryb = Hydrophobic chromatography of enzymatic hydrolyzates of fish / A. Prošková, J. Kučera, F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 36/3 (2000), s. 64-69. 

    article
  4. Kaviár v obchodní síti / F. Vácha, I. Novik.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický ve Vodňanech, 2003 . 17 s. il. ; . ISBN 80-85887-46-0 - C 312.655
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  5. Komodity akvakultury / František Vácha, Hana Buchtová.    České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 . 150 s. il. ; . ISBN 80-7040-758-1 - S 30.989
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická10/100

  6. Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104. 

    article
  7. Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada.    Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 . 22 s. il. ; . ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.) - C 339.501
    Umístění:
    BranchAvailableUnavail. / In-house use onlyLoanedReservedPlace
    Lidická00/100

  8. Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc..   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 30/4 (1994), s. 134-139. 

    article
  9. Největší rybářský slovník v Česku tvořili akademici 10 let / Ludmila Mlsová.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 27, č. 297 (21.12.2016), s. 14. 

    article
  10. Nové přepracované vydání "Učebnice rybníkářství" : (recenze) = A new rewritten edition of "Pond fish farming textbook" : a review / P. Hartvich, F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 34/4 (1998), s. 166-167. 

    article

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.