Search results
- Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 202 s. il. ; . ISBN 80-7080-530-7 - S 29.556/1
Umístění:Branch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická 1 0/0 0 0 - Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan. Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015 . 50 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-88019-07-7 - B 55.468
Umístění: 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživaBranch Available Unavail. / In-house use only Loaned Reserved Place Lidická příruční sklad 1 0/0 0 0