Number of the records: 1
SYS m0109267 LBL 02378nam-a2200445-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222102713.6 007 tu 008 990607s1999----xr-af--e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb000661813 020 $a 80-86136-39-6 $q (brož.) : $c Kč 85,00 035 $a (OCoLC)84971390 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.568(450) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Havlů, Karina, $d 1951-2018 $7 jn19981001446 $4 aut 245 10
$a Italská kuchařka / $c Karina Havlů ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek 260 $a České Budějovice : $b Dona, $c 1999 300 $a 182 s., [8] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 20 cm 520 3-
$a Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu předkrmů jsou jednoduché a jejich součástí může být ovoce, šunka, různé druhy zeleniny a těstovin v různých úpravách. Jako první chod se většinou podávají těstoviny, rizota, pizza, polévky i polenta. Druhým chodem bývá opečený nebo grilovaný plátek masa, drůbež, ryby,mořští živočichové, dušená zelenina a houby. Součástí druhého chodu jsou omáčky, saláty a bílý chléb. Kuchařka končí recepty na dezerty a moučníky, recepty na krajové speciality, seznamem nějčastěji používaného koření a názvy potravin v italštině. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086136394 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a italská jídla $7 ph114806 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Martenek, Miloslav, $d 1933- $7 jn20000401735 $4 ill 700 1-
$a Doležal, Vladimír, $d 1952- $7 jn19981000720 $4 pht 910 $a CBA001 FMT BK Citation
Number of the records: 1