Number of the records: 1  

Březnové mrazy ovlivní sklizeň jihočeských ovocnářů

  1. SYS0926820
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200423124230.4
    007
      
    ta
    008
      
    200423e20200330xr-o---g------000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr--- $b e-xr-jc $2 czenas
    045
      
    $a y2y2
    072
    -7
    $a 634 $x Ovocnářství $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a (437.31-13) $2 MRF
    080
      
    $a (437.1-13) $2 MRF
    080
      
    $a 632.116.6 $2 MRF
    080
      
    $a 551.583 $2 MRF
    080
      
    $a 581.54 $2 MRF
    080
      
    $a 591.54 $2 MRF
    080
      
    $a 634.1.055 $2 MRF
    080
      
    $a 631.11 $2 MRF
    080
      
    $a 634.1/.8 $2 MRF
    100
    1-
    $a Nebor, David $4 aut
    245
    10
    $a Březnové mrazy ovlivní sklizeň jihočeských ovocnářů / $c David Nebor ; Foto: MAFRA
    300
      
    $b Ilustrace
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a 1 fotografie
    610
    27
    $a Unie ovocnářů jižních a západních Čech $7 pna2013761394 $2 czenas
    610
    24
    $a Zemcheba (firma)
    648
    -4
    $a 2020 $7 ch1076231
    650
    07
    $a ovocnářství $z Čechy jižní (Česko) $7 ph115631 $2 czenas
    650
    07
    $a zemědělské podniky $z Čechy jižní (Česko) $7 ph116764 $2 czenas
    650
    07
    $a ovocné stromy $z Čechy jižní (Česko) $7 ph115635 $2 czenas
    650
    07
    $a klimatické podmínky $y 2020 $7 ph189269 $2 czenas
    650
    07
    $a poškození rostlin mrazem $z Čechy jižní (Česko) $y 2020 $7 ph241660 $2 czenas
    651
    -7
    $a Čechy jižní (Česko) $7 ge131648 $2 czenas
    773
    0-
    $t Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání $x 1210-1168 $g Roč. 31, č. 76 (30.03.2020), s. 12 $q 31:76 $9 20200330
    910
      
    $a CBA001 $t rd
    FMT
      
    PA
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.