Number of the records: 1  

100 let organizovaného českého bramborářství

  1. SYS0120138
    LBL
      
    01903nam^a2200481^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200604085820.3
    007
      
    ta
    008
      
    080915s2008----xr-ach-e------001-0-cze--
    015
      
    $a cnb001819198
    020
      
    $a 978-80-904212-0-2 (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)316674876
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001
    043
      
    $a e-xr---
    045
      
    $a x0y0
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 633.491 $2 MRF
    080
      
    $a 633 $2 MRF
    080
      
    $a 631.56 $2 MRF
    080
      
    $a 63(091) $2 MRF
    080
      
    $a (437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (082.2) $2 MRF
    100
    1-
    $a Jun, Jaromír $7 mzk2008486734 $4 aut
    245
    10
    $a 100 let organizovaného českého bramborářství : $b 1908-2008 / $c Jaromír Jun, František Novák
    246
    30
    $a Sto let organizovaného českého bramborářství
    260
      
    $a Havlíčkův Brod : $b Ústřední bramborářský svaz České republiky, $c 2008
    300
      
    $a 109 s. : $b il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; $c 22 cm
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Publikace mapuje svazovou činnost pěstitelů brambor v našich zemích v uplynulých 100 letech. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090421202 $2 SKAT - Souborný katalog
    650
    07
    $a brambory $z Česko $y 20.-21. století $7 ph114194 $2 czenas
    650
    07
    $a pěstování polních rostlin $z Česko $y 20.-21. století $7 ph183359 $2 czenas
    650
    07
    $a zpracování zemědělských produktů $z Česko $y 20.-21. století $7 ph137846 $2 czenas
    650
    07
    $a dějiny zemědělství $z Česko $y 20.-21. století $7 ph488801 $2 czenas
    655
    -7
    $a jubilejní publikace $7 fd131839 $2 czenas
    700
    1-
    $a Novák, František, $d 1946- $7 mzk2008486735 $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.