Number of the records: 1  

Briefe kritischen Inhaltes für Prag

  1. Briefe kritischen Inhaltes für Prag

    book


     Meeltisch, Friedrich, činný 18. století - Author
    92 stran ; 8°
      Samm, Jan Michal, - Publisher
     literární kritika  kritika společnosti
     kritiky  pojednání
    Call numberNH 37
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněNH 37   

    Title statementBriefe kritischen Inhaltes für Prag / von Friedrich Meeltisch
    Main entry-name Meeltisch, Friedrich, činný 18. století (Author)
    PublicationPrag : in der Sammischen Buchhandlung, 1783
    Phys.des.92 stran ; 8°
    Note"----- dicere verum Quid vetat -- HORAT.". Na titulní straně dvojlinka, linka, drobná rytina (andílek s knihou a brkem), impresum pod ozdobnou linkou
    Ownership hist.Na titulní straně rkp.: "Ad usum F Felicis M Ordinis Servorum BVM"; tamtéž oválné razítko s legendou "BIBLIOTHEK SERVITEN-CONVENT GRATZEN"
    Binding inf.Vazba celokožená z hnědé mramorované kůže na lepenkových deskách, šití na čtyři pravé vazy, kolem vazů slepotiskové linky, na hřbetu štítek s titulem
    Another responsib. Samm, Jan Michal, -1787 (Publisher)
    Obsahuje přívazek Uiber die Broschüren unserer Zeiten
    Pannich, Johann Christoph. Eine Geißel über die unberuffene Geißlerzunft zu Prag
    Subj. Headings literární kritika * kritika společnosti
    Form, Genre kritiky * pojednání
    Conspect82-9 - Literární kritika, věcná literatura a různé další žánry
    09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    UDC 304.9 , 82-95 , (049) , (049.2)
    CountryČesko
    Languageněmčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBNH&zaznamid=100020801
    Document kindRare books
    References (2) - Rare books
    Supplementstaré tisky
    Obsahuje přívazek Uiber die Broschüren unserer Zeiten
    Pannich, Johann Christoph Eine Geißel über die unberuffene Geißlerzunft zu Prag
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.