Number of the records: 1  

Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava


  1.  Hovadík, Alois, 1921-2017 - Author
    Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969 - 229 s. : il.
    Rostlinná výroba
      Staněk, Miloslav, - Other   Smotlacha, Miroslav, - Other
     houby  pěstování rostlin  vaření
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 70.621
    Umístění
    Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 70.621   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementŽampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    Main entry-name Hovadík, Alois, 1921-2017 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969
    Phys.des.229 s. : il.
    National bibl. num.cnb000451137
    Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Another responsib. Staněk, Miloslav, 1924-1987 (Other)
    Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Other)
    Subj. Headings houby * pěstování rostlin * vaření
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    UDC 635.1/.8 , 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
    První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.