Number of the records: 1
Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
Hovadík, Alois, 1921-2017 - Author
Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969 - 229 s. : il.
Rostlinná výroba
Staněk, Miloslav, - Other Smotlacha, Miroslav, - Other
houby pěstování rostlin vaření
příručky kuchařské receptyCall number C 70.621 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava Main entry-name Hovadík, Alois, 1921-2017 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1969 Phys.des. 229 s. : il. National bibl. num. cnb000451137 Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Another responsib. Staněk, Miloslav, 1924-1987 (Other)
Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Other)
Subj. Headings houby * pěstování rostlin * vaření Form, Genre příručky * kuchařské recepty UDC 635.1/.8 , 641/642 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává odomácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1