Number of the records: 1
Zpracování ryb
Merten, Miroslav, 1945-2013 - Author
Vyd. 1. - Praha : Informatorium, 2002 - 235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-86073-89-0
rybí maso zpracování masa
učebnice středních školCall number C 303.623 Umístění Title statement Zpracování ryb / Miroslav Merten Main entry-name Merten, Miroslav, 1945-2013 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Informatorium, 2002 Phys.des. 235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-86073-89-0 National bibl. num. cnb001089106 Note Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings rybí maso * zpracování masa Form, Genre učebnice středních škol Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.56 , 637.5.03 , (075.3) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj.75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1