Number of the records: 1  

Zpracování ryb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Merten, Miroslav, 1945-2013 - Author
    Vyd. 1. - Praha : Informatorium, 2002 - 235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-86073-89-0
     rybí maso  zpracování masa
     učebnice středních škol
    Call numberC 303.623
    Umístění
    Zpracování ryb
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 303.623 P   

    Title statementZpracování ryb / Miroslav Merten
    Main entry-name Merten, Miroslav, 1945-2013 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Informatorium, 2002
    Phys.des.235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN80-86073-89-0
    National bibl. num.cnb001089106
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings rybí maso * zpracování masa
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 637.56 , 637.5.03 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Zpracování ryb
    Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj.75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.