Number of the records: 1
Zpracování a ošetření drůbežích produktů
Kříž, Lubomír - Author
1. vyd. - V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997 - 29 s. : il.
ISBN 80-7105-160-8
Živočišná výroba. Červená řada
Procházka, Otakar - Illustrator
drůbeží maso vejce
příručkyCall number C 291.014 Umístění Title statement Zpracování a ošetření drůbežích produktů / Lubomír Kříž ; [autor ilustrací Otakar Procházka] Main entry-name Kříž, Lubomír (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997 Phys.des. 29 s. : il. ISBN 80-7105-160-8 National bibl. num. cnb000303801 Edition Živočišná výroba (Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR). Červená řada Another responsib. Procházka, Otakar (Illustrator)
Subj. Headings drůbeží maso * vejce Form, Genre příručky UDC 636.5/.6 , 637.4 , 637.5 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1