Number of the records: 1  

Zbrusu nová za 30 dní


  1.  Voak, Sally-Ann - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ivo Železný, 1996 - 154 s. ; 18 cm
    ISBN 80-237-2683-8
    Knížky dostupné každému ; Jak na to
      Hromadová, Jaroslava - Translator
     racionální výživa  kosmetika  obezita  redukce tělesné hmotnosti
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 287.182
    Umístění 613 - Hygiena. Péče o zdraví
    Zbrusu nová za 30 dní
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 287.182   

    Title statementZbrusu nová za 30 dní / Sally Ann Voaková ; [z angličtiny přeložila Jaroslava Hromadová]
    Main entry-name Voak, Sally-Ann (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ivo Železný, 1996
    Phys.des.154 s. ; 18 cm
    ISBN80-237-2683-8 Kč 99,00
    National bibl. num.cnb000111431
    Edition Knížky dostupné každému
    Jak na to (Ivo Železný)
    OriginalNew you in 30 days
    Another responsib. Hromadová, Jaroslava (Translator)
    Subj. Headings racionální výživa * kosmetika * obezita * redukce tělesné hmotnosti
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 616-056.257 , 615.874.24 , 613.2 , 687.55 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613 - Hygiena. Péče o zdraví
    Document kindBOOKS
    Zbrusu nová za 30 dní
    Jestliže jste si někdy při pohledu do zrcadla přála zhubnout, pak tato kniha je ta pravá. V třicetidenním programu vám autorka místo nabubřelých slov dá stručný, ale přitom komplexní program na vylepšení vaší životosprávy, tělesné kondice a duševní pohody. Její rady zahrnují nejen chutné recepty a ne příliš náročné cviky, ale i návody na oblékání a líčení. Její režim vás pomůže zkrášlit a zároveň vám pomůže překonat pocity méněcennosti, dodá vám sebevědomí a odvahu k seberealizaci. Autorka vám zkrátka dává návod, jak se cítit zbrusu nová už provždy. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.