Number of the records: 1  

Základy konzervace potravin

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ingr, Ivo, 1936-2016 - Author
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 - 119 s., [4] listy příl.
    ISBN 80-7157-396-5
     konzervárenský průmysl  konzervování potravin
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 26.201
    Umístění
    Základy konzervace potravin
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.201 v1   

    Title statementZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
    Main entry-name Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999
    Phys.des.119 s., [4] listy příl.
    ISBN80-7157-396-5
    National bibl. num.cnb000772976
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Publisher)
    Subj. Headings konzervárenský průmysl * konzervování potravin
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC 664.8/.9
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Základy konzervace potravin
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.