Number of the records: 1
Základy konzervace potravin
Ingr, Ivo, 1936-2016 - Author
Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 - 119 s., [4] listy příl.
ISBN 80-7157-396-5
konzervárenský průmysl konzervování potravin
učebnice vysokých školCall number S 26.201 Umístění Title statement Základy konzervace potravin / Ivo Ingr Main entry-name Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 Phys.des. 119 s., [4] listy příl. ISBN 80-7157-396-5 National bibl. num. cnb000772976 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Publisher)
Subj. Headings konzervárenský průmysl * konzervování potravin Form, Genre učebnice vysokých škol UDC 664.8/.9 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1