Number of the records: 1
Beranová, Magdalena, 1930-2016 - Author
1. vyd. - Praha : Libri, 2001 - 279 s. ; 21 cm
ISBN 80-7277-075-6
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 300.854 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou / Magdalena Beranová Main entry-name Beranová, Magdalena, 1930-2016 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Libri, 2001 Phys.des. 279 s. ; 21 cm ISBN 80-7277-075-6 Kč 230,00 National bibl. num. cnb000997795 Note 2000 výt. Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1