Number of the records: 1  

Tradiční české kuchařky


  1.  Beranová, Magdalena, 1930-2016 - Author
    1. vyd. - Praha : Libri, 2001 - 279 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7277-075-6
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 300.854
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Tradiční české kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 300.854   

    Title statementTradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou / Magdalena Beranová
    Main entry-name Beranová, Magdalena, 1930-2016 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Libri, 2001
    Phys.des.279 s. ; 21 cm
    ISBN80-7277-075-6 Kč 230,00
    National bibl. num.cnb000997795
    Note2000 výt.
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Tradiční české kuchařky
    Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.