Number of the records: 1  

Technologie výroby máku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schreier, Jan - Author
    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 - 32 s. : obr., tab. ; 21 cm
    Metodiky pro zavádění výsledků výzkumu do zemědělské praxe ;
      Zájeda, Josef - Other
     agrotechnika  mák
     příručky
    Call numberC 282.175
    Umístění
    Technologie výroby máku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 282.175   

    Title statementTechnologie výroby máku : (metodika) / Jan Schreier, Josef Zájeda
    Main entry-name Schreier, Jan (Author)
    Issue dataPraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994
    Phys.des.32 s. : obr., tab. ; 21 cm
    National bibl. num.cnb000093535
    Edition Metodiky pro zavádění výsledků výzkumu do zemědělské praxe ; 3/1994
    NoteZprac. na základě výsledků výzkumu Osevy, Výzkumného ústavu olejnin v Opavě a Výzkumného ústavu krmivářského průmyslu a služeb v Pečkách. - Přehl. lit. - Angl. souhrn
    Another responsib. Zájeda, Josef (Other)
    Another responsib. Ústav zemědělských a potravinářských informací (Other)
    Subj. Headings agrotechnika * mák
    Form, Genre příručky
    UDC 633.7
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technologie výroby máku
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.