Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník


  1.  Brhlík, Eduard - Author
    3. vyd., (2. české) - Praha : Merkur, 1990 - 303 s.
    ISBN 80-7032-036-2
      Romaňuk, Juraj - Other
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník
    Title statementTechnologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník
    Main entry-name Brhlík, Eduard (Author)
    Edition statement3. vyd., (2. české)
    Issue dataPraha : Merkur, 1990
    Phys.des.303 s.
    Provenience
    ISBN80-7032-036-2
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Another responsib. Romaňuk, Juraj (Other)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.