Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Matejka, Mikuláš - Author
    3. vyd. - Praha : Merkur, 1989 - 132 s.
    Call numberC 262.352
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 262.352   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník
    Main entry-name Matejka, Mikuláš (Author)
    Edition statement3. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1989
    Phys.des.132 s.
    National bibl. num.cnb000048833
    CountryČesko
    Languageslovenština
    Document kindBOOKS
    Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.