Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Brhlík, Eduard - Author
    3. upravené vyd. - Praha : Merkur, 1994 - 350 s.
    ISBN 80-7032-302-7
      Romaňuk, Juraj - Other
    Call numberC 279.884/2
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 279.884/2 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. II.
    Main entry-name Brhlík, Eduard (Author)
    Edition statement3. upravené vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1994
    Phys.des.350 s.
    ISBN80-7032-302-7
    National bibl. num.cnb000087917
    Another responsib. Romaňuk, Juraj (Other)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Technologie přípravy pokrmů
    Technologie přípravy pokrmů jako vyučovací předmět. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.