Number of the records: 1  

Štíhlá bez hladovění


  1.  Grillparzer, Marion, 1961- - Author
    České vyd. 1. - Praha : Ottovo nakladatelství - Cesty, 2002 - 48 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN 80-7181-677-9
    Cítím se skvěle
     redukční diety  zelí hlávkové  tělesná cvičení
     příručky
    Call numberC 304.663
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Štíhlá bez hladovění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 304.663   

    Title statementŠtíhlá bez hladovění : hubněte v dobré pohodě se zelnou polévkou / Marion Grillparzer ; [z německého originálu ... přeložila Romana Barfussová]
    Main entry-name Grillparzer, Marion, 1961- (Author)
    Edition statementČeské vyd. 1.
    Issue dataPraha : Ottovo nakladatelství - Cesty, 2002
    Phys.des.48 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN80-7181-677-9
    National bibl. num.cnb000891180
    Edition Cítím se skvěle (Ottovo nakladatelství)
    NoteNázev a podnázev z obálky
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    OriginalMagische Kohlsuppe
    Subj. Headings redukční diety * zelí hlávkové - terapeutické aspekty * tělesná cvičení
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 641.561 , 613.24 , 635.341/.342 , 616-08 , 613.72 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Štíhlá bez hladovění
    Kromě původní receptury zelné polévky jsou zde uvedeny tři moderní verze, které připravili vyhlášení kuchaři a dietní program je upraven podle nejnovějších vědeckých poznatků. Během jednoho týdne se dá zhubnout 5 kilo. Polévka rozproudí látkovou výměnu a spálí tuky bez hladovění. Důležité je dodržovat přesné rozpisy potravin na jednotlivé dny, doplňovat bílkoviny (formou prášku z lékárny) a sportovat. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.