Number of the records: 1  

Škola fotografování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Olsenius, Richard, 1946- - Author - Photographer
    Praha : Sanoma Magazines Praha, 2005 - 160 s. : il. (některé barev.) ; 22 cm
    ISBN 80-7026-262-1
     digitální fotografie  fotografické techniky  fotoaparáty
     příručky
    Call numberC 319.036
    Umístění 77 - Fotografie. Digitální fotografie
    Škola fotografování
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 319.036 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 319.036   

    Title statementŠkola fotografování : digitální černobílá fotografie a práce s filmem / text a fotografie Richard Olsenius ; [překladatelka Hana Loupová]
    Main entry-name Olsenius, Richard, 1946- (Author) (Photographer)
    Issue dataPraha : Sanoma Magazines Praha, 2005
    Phys.des.160 s. : il. (některé barev.) ; 22 cm
    ISBN80-7026-262-1
    National bibl. num.cnb001581653
    NoteObálkový podnázev: jak zachytit pocit a duši. Nad názvem: National Geographic
    Another responsib. National Geographic Česká republika (firma) (Other)
    Subj. Headings digitální fotografie * fotografické techniky * fotoaparáty
    Form, Genre příručky
    Conspect77 - Fotografie. Fotografické postupy
    UDC 004.9 , 77.0 , 771
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru77 - Fotografie. Digitální fotografie
    Document kindBOOKS
    Škola fotografování
    Černobílá fotografie je zvláštní způsob dívání se na svět kolem. Přináší čistotu formy a mimočasovost děje. O historii černobíle fotografie, digitální úpravě fotografií a hlavně tajemství zachycení světla a tmy vypráví uznávaní fotografové pracující pro National Geographic - například Marion E. Warren, Don Doll, Brian Peterson či Nick Kelsh. Kromě jejich názorů kniha přináší návody ke správnému výběru fotoaparátu, využití světla k fotografování, digitálnímu zpracování apod. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.