Number of the records: 1  

Speciality z mořských a sladkovodních ryb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Koten, Milan - Author
    Vyd. 1. - Třebíč : Tempo, 1998 - 135 s.
     rybí maso  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 292.069
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Speciality z mořských a sladkovodních ryb
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 292.069   

    Title statementSpeciality z mořských a sladkovodních ryb / Koten Milan ml.
    Main entry-name Koten, Milan (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataTřebíč : Tempo, 1998
    Phys.des.135 s.
    National bibl. num.cnb000368600
    Subj. Headings rybí maso * vaření
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Speciality z mořských a sladkovodních ryb
    Recepty pro všechny, kteří chtějí zdravě žít a upravovat ryby tak, aby ztratily co nejméně svých hodnot. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.