Number of the records: 1  

Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vašák, Jaroslav, 1947- - Author
    1. vyd. - Praha : Libri, 2001 - 207 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7277-074-8 (brož.)
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 309.690
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 309.690   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 309.690 SV   

    Title statementRegionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák
    Main entry-name Vašák, Jaroslav, 1947- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Libri, 2001
    Phys.des.207 s. ; 21 cm
    ISBN80-7277-074-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb000994934
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
    Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.