Number of the records: 1
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
Vašák, Jaroslav, 1947- - Author
1. vyd. - Praha : Libri, 2001 - 207 s. ; 21 cm
ISBN 80-7277-074-8 (brož.)
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 309.690 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák Main entry-name Vašák, Jaroslav, 1947- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Libri, 2001 Phys.des. 207 s. ; 21 cm ISBN 80-7277-074-8 (brož.) National bibl. num. cnb000994934 Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1