Number of the records: 1  

Rakouská kuchyně podle Rokitanského

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     István, Erich M. - Author
    Vyd. 1. - [Praha] : Beta, c2005 - 461 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 80-7306-193-7
      Hřebíčková, Stanislava, - Translator
     rakouská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 320.661
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rakouská kuchyně podle Rokitanského
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 320.661   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 320.661 a   

    Title statementRakouská kuchyně podle Rokitanského / rakouské recepty této rozsáhlé sbírky osobně vyzkoušel Erich M. István, který je rovněž přizpůsobil požadavkům moderní kuchyně ; [z německého originálu přeložila Stanislava Hřebíčková]
    Main entry-name István, Erich M. (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue data[Praha] : Beta, c2005
    Phys.des.461 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN80-7306-193-7
    National bibl. num.cnb001577490
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginalÖsterreichische Küche nach Rokitansky
    Another responsib. Hřebíčková, Stanislava, 1935- (Translator)
    Subj. Headings rakouská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(436) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Rakouská kuchyně podle Rokitanského
    Kuchařka obsahuje přes 1150 vyzkoušených receptů. Na své si přijdou milovníci tradiční kuchyně i ti, kdo dávají přednost lehčím jídlům a méně náročné přípravě. Najdeme zde polévky, teplé a studené předkrmy, předpisy na různé úpravy masa, ryb a drůbeže, recepty na teplé a studené moučníky, pudinky, ovocné pěny a dezerty.i rady, jak připravit přílohy, omáčky a saláty. Zvláštní kapitola je věnovaná typickým rakouským jídlům. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.