Number of the records: 1
Rakouská kuchyně podle Rokitanského
István, Erich M. - Author
Vyd. 1. - [Praha] : Beta, c2005 - 461 s. : barev. il. ; 23 cm
ISBN 80-7306-193-7
Hřebíčková, Stanislava, - Translator
rakouská jídla
kuchařské receptyCall number C 320.661 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Rakouská kuchyně podle Rokitanského / rakouské recepty této rozsáhlé sbírky osobně vyzkoušel Erich M. István, který je rovněž přizpůsobil požadavkům moderní kuchyně ; [z německého originálu přeložila Stanislava Hřebíčková] Main entry-name István, Erich M. (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data [Praha] : Beta, c2005 Phys.des. 461 s. : barev. il. ; 23 cm ISBN 80-7306-193-7 National bibl. num. cnb001577490 Note Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Original Österreichische Küche nach Rokitansky Another responsib. Hřebíčková, Stanislava, 1935- (Translator)
Subj. Headings rakouská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(436) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Kuchařka obsahuje přes 1150 vyzkoušených receptů. Na své si přijdou milovníci tradiční kuchyně i ti, kdo dávají přednost lehčím jídlům a méně náročné přípravě. Najdeme zde polévky, teplé a studené předkrmy, předpisy na různé úpravy masa, ryb a drůbeže, recepty na teplé a studené moučníky, pudinky, ovocné pěny a dezerty.i rady, jak připravit přílohy, omáčky a saláty. Zvláštní kapitola je věnovaná typickým rakouským jídlům. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogLoading…
Number of the records: 1