Number of the records: 1
Montignac, Michel, 1944-2010 - Author
Hodkovičky [Praha] : Pragma, c2006 - 283 s ; 22 cm
ISBN 80-7205-232-2
francouzská jídla
Provence (Francie)
kuchařské receptyCall number C 321.487 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Title statement Provensálské recepty / recepty a menu Michela Montignaca ; [z francouzského originálu ... přeložila Zuzana Jará] Portion of title Recepty a menu Michela Montignaca Main entry-name Montignac, Michel, 1944-2010 (Author) Issue data Hodkovičky [Praha] : Pragma, c2006 Phys.des. 283 s ; 22 cm ISBN 80-7205-232-2 National bibl. num. cnb001641495 Note Obálkový podnázev: 200 jednoduchých a levných receptů. Obsahuje rejstřík Original Recettes et menus Subj. Headings francouzská jídla * Provence (Francie) Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(44) , (44) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Stejně jako předcházející jeho knihy je i tato kniha Provensálské recepty pomůckou pro všechny ty, kteří se rozhodli aplikovat principy výživné gastronomie Michela Montignaca. Obrací se zejména na příslušnice něžného pohlaví, které nemají dostatek času na přípravu jídel (včetně těch svátečních), nicméně mají starost o to, aby byla strava zdravá, gastronomická a plná různých chutí. Všech 200 receptů je inspirováno středozemskou kuchyní, oficiálně uznávanou za tu nejlepší na světě. Recepty jsou rychlé, praktické a jednoduché a s výjimkou jednoho či dvou jsou také vyrobené z dostupných a levných surovin. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1