Number of the records: 1  

Priemyselná a potravinárska chémia

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Rendoš, František, 1923- - Author
    2. vyd. - Bratislava : Slovenská technická univerzita, 1991 - 214 s.
    ISBN 80-227-0416-4
      Gašparín, Cyril - Author
     chemická technologie  potravinářská chemie
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 20.323
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 20.323   

    Title statementPriemyselná a potravinárska chémia / František Rendoš, Cyril Gašparín
    Main entry-name Rendoš, František, 1923- (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataBratislava : Slovenská technická univerzita, 1991
    Phys.des.214 s.
    ISBN80-227-0416-4
    Another responsib. Gašparín, Cyril (Author)
    Subj. Headings chemická technologie * potravinářská chemie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect66 - Chemický průmysl. Chemická technologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664:54 , 66 , (075.8) ,
    CountrySlovensko
    Languageslovenština
    Document kindBOOKS
    Priemyselná a potravinárska chémia
    Priemyselná a potravinárska chémia
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.