Number of the records: 1  

Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Száková, Jiřina, 1963- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2005 - 48 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-213-1407-9
      Tlustoš, Pavel, - Other   Kolihová, Dana, - Other
     instrumentální analýza  půda
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 31.448
    Umístění
    Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 31.448   

    Title statementPoužití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech / Jiřina Száková, Pavel Tlustoš, Dana Kolihová
    Main entry-name Száková, Jiřina, 1963- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2005
    Phys.des.48 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-213-1407-9
    National bibl. num.cnb001631587
    NoteNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. Určeno pro posluchače Fakulty agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Tlustoš, Pavel, 1955- (Other)
    Kolihová, Dana, 1939- (Other)
    Another responsib. Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů (Other)
    Subj. Headings instrumentální analýza * půda * půdní struktura
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    UDC 504.5 , 543.5 , 631.4
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.