Number of the records: 1
Potraviny a nápoje
Forró, Anton - Author
4., upr. vyd., 3. čes. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 176 s.
ISBN 80-7032-134-2 (brož.)
Kružliak, Peter, - Other Schaller, Rudolf, - OtherCall number C 279.002 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Potraviny a nápoje : učebnice pro kuchaře a číšníky Main entry-name Forró, Anton (Author) Edition statement 4., upr. vyd., 3. čes. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1993 Phys.des. 176 s. ISBN 80-7032-134-2 (brož.) National bibl. num. cnb000098602 Another responsib. Kružliak, Peter, 1924- (Other)
Schaller, Rudolf, 1926-1986 (Other)
Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Učebnice přináší základní informace o potravinách, pochutinách a nápojích. Obsahuje tyto kapitoly: potraviny rostlinného a živočišného původů, jejich složení, mléko a mléčné výrobky, vejce a vaječné výrobky, ovoce a zelenina, sladidla, maso a masné výrobky, tuky, obiloviny, mlýnské výrobky, těstoviny a pekařské výrobky, pochutiny. Text je doplněn tabulkami a ilustracemi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1